Fenerbahçe kupada devam etmek istiyor! İşte 11'ler

Akın Ungan
29.12.2021 - 15:38 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 20:25

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Fenerbahçe-Afyonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? F.Bahçe'nin eksikleri kimler? İşte 11'ler

Fenerbahçe kupada devam etmek istiyor! İşte 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelelerinde Fenerbahçe, Afyonspor'u konuk ediyor. Her iki takım da maçta galip gelerek, bir üst tura adını yazdırmak için mücadele edecek.

Fenerbahçe kupayı istiyor

Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen ve lider Trabzonspor ile arasında tam 14 puan fark olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak, bu sezon taraftarlarına bir kupa hediye etmenin peşinde.

Afyonspor formda

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta, 3. sırada yer alan Afjet Afyonspor, son 5 maçından da galip ayrıldı. Formda gözüken konuk ekip, kupada yoluna devam etmek istiyor. Afyonspor, 40 gol atarak ligin ilk yarısında en golcü 2. takımı oldu.

Fenerbahçe Afjet Afyonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda saat 21.00'da oynanacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, mücadeleyi A Spor'dan izleyebilecek.

Karşılaşmanın hakemleri

Kritik karşılaşmayı hakem Turgut Donan yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını, Ekrem Kan ile İbrahim Bozbey yapacak.

Fenerbahçe Afjet Afyonspor 11'ler

Fenerbahçe: Berke Özer, Szalai, Tisserand, Nazım Sangare, Burak Kapacak, Crespo, Meyer, Muhammed Gümüşkaya, Rossi, Pelkas, Valencia

Afjet Afyonspor: Anıl, Alper, Celal, Emre, Erdinç, Nazmi, Doğan, Süleyman, Doğukan, Erhan, Fatih

Fenerbahçe-Afjet Afyonspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Ferdi Kadığlu, M. Berisha, Serdar Aziz, Luiz Gustavo, Kim Min-Jae, Jose Sosa ve Mesut Özil'in sakatlıkları bulunuyor.

Afyonspor'da ise Melik Derin, Mehmet Çoban ve Alaattin Ok'un sakatlığı bulunurken, Mithat Pala ise kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. 

Senin için hazırladığımız haberler