Fenerbahçe maçı öncesi Manchester United karıştı! Kadro dışı iddiası, yeni hoca ile görüşme...

09.10.2024 - 08:59 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 09:06

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Premier Lig devi Manchester United'da ortalık karıştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe maçı öncesi Manchester United karıştı! Kadro dışı iddiası, yeni hoca ile görüşme...

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında 24 Ekin Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Manchester United'da işler yolunda gitmiyor.

Erik ten Hag'in kulüpteki geleceği tehlikede

Premier Lig'de ilk yedi maçından yalnızca ikisini kazanarak sezona kötü bir başlangıç yapan teknik direktör Erik ten Hag'in kulüpteki geleceği tehlikede. United yönetimi Hollandalı çalıştırıcının durumunu masaya yatırdı.



Yerine geçecek isim ile görüşmeler başladı

Spor Arena'nın haberine göre; geçen sezon Manchester United'ın FA Kupası zaferi sonrası yaz aylarında Erik ten Hag ile bir yıllık sözleşme imzalansa da Hollanda antrenör topun ucunda. Kulübün ortaklarından Sir Jim Ratcliffe ve Manchester United yönetiminin, Ten Hag'ın yerine geçecek bir adayla 'müzakere ettiği' bildirildi.

Pordo beraberliği sonra kadroda değişiklik

United'ın Porto'ya karşı 3-3 berabere kalmasının ardından, Lisandro Martinez ve Matthijs de Ligt Pazar günü Aston Villa'ya karşı ilk 11'de başlamadı. Erik Ten Hag, bu oyuncuların yerine sahaya Harry Maguire ve Jonny Evans'ı sürdü.

İngiltere Milli Takımı oyuncusu Marcus Rashford da aynı muameleye maruz kalırken Ten Hag orta saha oyuncularını değiştirmeyi tercih etti.

İki yıldız kadrod dışı bırakıldı iddiası

Martinez ve De Ligt'in Aston Villa karşısında 11'de yer almamasının ardından Liverpool efsanesi Jamie Carragher, bu ikilinin "kadro dışı" olduğunu iddia etmişti.

Oyuncular şaşkın

Daily Mail'in yeni haberine göre; Manchester United oyuncuları, Ten Hag'ın 'kafa karıştırıcı' rotasyon politikasından dolayı 'şaşkın'.

Haberde; oyuncuların, Teknik Direktör Erik Ten Hag tarafından yorgun görünmeleri nedeniyle kadrodan çıkarılmalarından ötürü memnun olmadığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler