Fenerbahçe maçı öncesi Manchester United'ın sakat isimleri belli oldu

21.10.2024 - 14:11 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 14:14

UEFA Avrupa Ligi 3. Hafta maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Manchester United'da sakatlıkları süren oyuncuların son durumları belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe maçı öncesi Manchester United'ın sakat isimleri belli oldu

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi 3. Hafta maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Manchester United'da sakat oyuncuların durumları belli oldu. İşte detaylar...

Hangi isimler forma giyemeyecek

İngiliz devinde uzun süreli sakatlıkları bulunan; Kobbie Mainoo, Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Leny Yoro ve Toby Collyer maçta forma giyemeyecek.

Matthijs de Ligt forma giyecek

Son oynanan Brentford maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan alınan Matthijs de Ligt ise Fenerbahçe maçında sahada yer alabilecek.

Bruno Fernandes yok

Kobbie Mainoo'nun yanı sıra Manchester United'ın bir diğer yıldızı Bruno Fernandes de Fenerbahçe maçında, kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.

Kobbie Mainoo 1 ay yok

Times'ta yer alan habere göre hamstring sakatlığı yaşan Kobbie Mainoo, Manchester United'ın sonraki 7 maçında forma giyemeyecek. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olan genç yıldız, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı da sahada yer alamayacak. 19 yaşındaki futbolcu bu sezon Premier Lig'de Manchester United'ın tüm maçlarında forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler