Gaziantep FK'da Kaleci Günay Güvenç Fenerbahçe Maçı Öncesi Sakatlandı

Akın Ungan
23.04.2022 - 16:50 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 16:59

Gaziantep FK, Fenerbahçe maçı öncesi şok yaşadı. Takım kaptanı kaleci Günay Güvenç, Göztepe maçında sakatlanarak, yerini genç Mustafa Bozan'a bıraktı.

Gaziantep FK'da Kaleci Günay Güvenç Fenerbahçe Maçı Öncesi Sakatlandı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip Gaziantep'e kötü haber geldi.

Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık

Gaziantep Fk kaptanı Günay Günvenç, Fenerbahçe maçı öncesi Göztepe karşısında sakatlanarak oyundan çıktı. Günay yerini genç file bekçisi Mustafa Bozan'a bıraktı. Gaziantep FK'da gelecek hafta kritik Kadıköy deplasmanı öncesi Günay'ın durumu merak konusu oldu.

2 kere düştü, 3.'de kalkamadı

İlk olarak maçın 30. dakikasında ceza sahasına gelen sahipsiz topu, rahat pozisyonda kontrol etmek isterken sakatlanıp sol arka adelesini tutan Günay Güvenç, sağlık ekiplerinin müdahalesi ile devam edebileceğini bildirdi.

Bu pozisyonun ardından savunma arkasına atılan topa Göztepe kaptanı Halil Akbunar hareketlendi. Kalesini terk eden Günay ile çarpışma oldu. Yerde kalan Günay tekrar aynı bölgeden sakatlandı. Son olarak başka bir pozisyonda sol çizgiye inen Halil Akbunar'ın şutunu kapattığı köşeden kornere çelen Günay, bu sefer ayağa kalkamadı.

Karşılaşmanın 40. dakikasında oyuna devam edemeyen tecrübeli eldiven, yerini genç file bekçisi Mustafa Bozan'a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler