Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Fenerbahçe Beraberliğini Değerlendirdi

Orhan Gülek
08.05.2023 - 13:56 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 14:02

Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Emrullah Ekiz, Fenerbahçe karşısında alınan 1 puanın hayati önem taşıdığını söyledi.

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Fenerbahçe Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Kümede kalma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk yarışında yer alan Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Bitexen Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Emrullah Ekiz açıklamalarda bulundu.

Ekiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam konuk ettikleri rakipleriyle 1-1 berabere kaldıklarını anımsatarak, kendileri için hayati önem taşıyan bir puan aldıklarını söyledi.

"Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı"

Kendileri açısından final niteliğinde bir karşılaşma oynadıklarını vurgulayan Ekiz, şöyle konuştu:

"Teknik direktörümüz İrfan Buz yönetiminde bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Oyuncularımız sahada sonuna kadar mücadele etti. Alınan bir puan bizim için çok çok önemli."

İlgini Çekebilir
Fener'e Giresun'dan ağır darbe
Habere Git

"Maçı kazanma adına fırsatlar da yakaladık"

Ekiz, maçı kazanma adına fırsatlar da yakaladıklarını kaydederek, "Oyuncularımızı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Maçı kazanma adına fırsatlar da yakaladık. Ama olmadı. Fenerbahçe maçında alınan bir puan ligde kalma umutlarımızı artırdı." dedi.

Ekiz'den taraftara teşekkür

Ekiz, Fenerbahçe maçında takımlarına gereken desteği sağlayan taraftarlara da teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, 68 puana yükseldi. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor ise 28'e yükseltti.

Giresunspor'a Hatayspor'dan 3 puan

Fenerbahçe, Süper Lig'de gelecek hafta Trabzonspor ile sahasında karşılaşacak. Giresunspor ise aynı haftada deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor'dan 3 puan alacak.

Senin için hazırladığımız haberler