"Fenerbahçe maçında gol atması sevindirici"

01.03.2020 - 15:55 | Son Güncellenme: 01.03.2020 - 13:13

"Fenerbahçe maçında gol atması sevindirici"

Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao hakkında konuştu. 67 yaşındaki teknik adam, derbide bizzat izlediği Falcao'nun Fenerbahçe'ye gol atmasını 'sevindirici bir gelişme' olarak yorumladı.

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri ilk maçında 26 Mart'ta Venezuela ile karşılaşacak olan Kolombiya'da, teknik direktör Queiroz, Galatasaray'ın golcüsü Falcao ile ilgili ülke basınına açıklamalar yaptı.

Tecrübeli teknik adam, "Falcao, Kolombiyalı futbolu için bir referans ve Tanrı'ya şükürler olsun ki, tam anlamıyla iyileşti. Fenerbahçe maçındaydım ve gol atması sevindirici bir gelişme." diyerek 34 yaşındaki golcüyü izlediğini ifade etti.

Falcao'nun 23 kişilik kadoya çağırılıp çağrılmayacağı yönüdeki soruya da cevap veren 67 yaşındaki teknik direktör, "Sözler ve taahhütler vermeyi sevmiyorum. Hassasiyetle beraber kararlar sorumlulukla alınmalıdır çünkü taraftarların benden beklediği şey maçları kazanmak.” dedi.

2019 Copa America'da Şili ile yapılan ve kaybedilen çeyrek final maçında forma giyen Falcao, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 29 Haziran 2019'dan bu yana milli takımda yer almadı.

Falcao'nun Kolombiya karnesi

Milli takımın en önemli hcum silahlarından biri olan Radamel Falcao, 89 maçta 34 kez gol sevinci yaşadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler