Doğan Erdoğan: Fenerbahçe maçında kazanmayı yüzde 80 hak ettik

Salim Manav
17.12.2021 - 10:59 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 15:01

Gaziantep FK'da forma giyen Doğan Erdoğan, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettikleri maç için, yüzde yüz olmasa bile yüzde 80 oranında galibiyeti hakeden taraf olduklarını söyledi. Detaylar haberimizde...

Doğan Erdoğan: Fenerbahçe maçında kazanmayı yüzde 80 hak ettik

AJANSSPOR HABER-

Gaziantep FK'da forma giyen Doğan Erdoğan, Fenerbahçe maçı sonrasında gündeme dair açıklamalar yaptı.

'F.Bahçe'ye karşı çekinmeden oynadık'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Doğan Erdoğan, "Yüzde yüz hakettik diyemeyiz; çünkü Fenerbahçe'nin de pozisyonları var. Biz de çok pozisyon bulduk; atsak daha erken bitirebilirdik; taraftarımıza da kalp krizi yaşatmazdık (gülerek). Dicko'ya karşı karşıya kaldığı pozisyonda atamadığı gol için, şakayla, 'Seni öldüreceğim' dedim. O da gülerek karşılık verdi.  Maçın kopması lazımdı. Rahatlamak için o pozisyonları atmalıydık. Geride beklemek gibi bir planımız yoktu. Çekinmeden oynadık. Riskli de olsa, zor pasları atmayı planladık. Bunu da başardık ve sonucunu aldık. Merkezi çok iyi kapattık ve onları eksik yakalayarak sonuca gittik" dedi.

'İç sahada iyiyiz ama deplasmanda da kazanmalıyız'

Gaziantep'te çok mutlu olduğunu belirten Doğan, "Mutluyum, her şe iyi gidiyor. Başımı yastığa koyduğumda, gösterdiğim performanstan dolayı çok mutluyum. Oynadığımız futbolun hakkı ligde daha üst sıralar. Deplasmanda da kazanmamız gerekiyor. Umarım Kayserispor deplasmanında kazanarak, bir seri başlatırız" ifadelerini kullandı.

'Büyük takımlar beni istiyordu'

Bir dönem Avusturya'nın Lask Linz takımında da oynayan 25 yaşındaki futbolcu, "Futbola Samsunspor'da başladım; ama futbolum Avusturya'da olgunlaştı. 18 yaşında oraya gittim. Hem saha içinde hem de saha dışında çok şey öğrendim. İstanbul'daki büyük takımlar da beni istiyordu; ama ben Avusturya'da kendimi daha çok geliştireceğimi düşündüğüm için oraya gitmeye karar verdim. A Milli Takım'ın orta sahasında çok iyi oyuncular var; ama ben de çok çalışıyorum ve A Milli Takım'da yer almayı çok istiyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler