Fenerbahçe Makedonya’yı sevdi!

16.01.2021 - 17:18 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 17:34

Fenerbahçe, Kuzey Makedonyalı bir yıldızı daha transfer etmeyi istiyor. Elif Elmas’tan istediği verimi alan Sarı-Lacivertliler’in yeni hedefi Luka Stankovski. Luka Stankovski kimdir? İşte detaylar…

Fenerbahçe Makedonya’yı sevdi!

Bright Osayi-Samuel ve Attila Szalai ile gençlik aşısı vurulan Sarı-Lacivetliler, iddialara göre başka bir genç oyuncuyu daha takıma katmanın peşinde. Kuzey Makedonyalı genç orta saha Luka Stankovski’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı öne sürüldü.

Makfudbal’ın haberine göre, Eljif Elmas’tan beklediği verimi ve ekonomik getiriyi sağlayan Fenerbahçe, Kuzey Makedonya Ligi ekiplerinden Rabotnicki’nin 18 yaşındaki futbolcusu Luka Stankovski’yi kadrosuna katacak.

Oyuncuyu izleyen scout ekiplerinin olumlu rapor vermesinin ardından Makedon futbolcunun teknik direktör Erol Bulut’un transfer listesine girdiği bildirildi.

Luka Stankovski kimdir?

2 Eylül 2002 tarihinde Kuzey Makedonya’da doğan genç oyuncu kariyerine FK Vardar’ın altyapısında başladı. Daha sonra Rabotnicki Skopj takımının altyapısına geçen Stankovski, bu sezonun başında A takıma yükseldi.

1,90 boyundaki futbolcu, on numara ve orta saha mevkilerinde forma giyiyor. Ayrıca, Kuzey Makedonya’nın alt yaş takımlarında görev alıyor.

Luka Stankovski istatistikleri

Bu sezon Rabotnicki Skopje takımıyla 15 maça çıkan genç futbolcu 7 gol atarken 2 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler