Fenerbahçe, Medina transferinde rakipsiz!

10.10.2024 - 17:57 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 18:03

Fenerbahçe'nin Boca Juniors'tan transfer etmeyi planladığı Cristian Media için, Radio de Buenos Aires'in direktörü Martin Ribas önemli bilgiler verdi.

Fenerbahçe, Medina transferinde rakipsiz!

AJANSSPOR - HABER

Arjantin basınından Radio de Buenos Aires'in direktörü Martin Ribas, Fenerbahçe'nin Ocak ayında kadrosuna katmaya hazırlandığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Medina'nın transferi hakkında Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Fenerbahçe rakipsiz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Martin Ribas, Cristian Medina'nın Fenerbahçe'ye muhtemel transferi hakkında şunları söyledi: "Porto'nun da Ribas'la ilgilendiği yönünde çok sayıda dedikodu var. Ama Medina için Porto'dan Boca'ya herhangi bir teklif gelmedi. Medina için Fenerbahçe şu anda rakipsiz. Şayet Fenerbahçe bu transferden vazgeçmezse oyuncu Ocak'ta İstanbul'da olacak.

"Fenerbahçe'yi fırsat olarak görüyor"

Medina, Fenerbahçe için çoktan ikna oldu. Mourinho ile çalışacak olmak onun adına yeterince önemli bir neden. Ayrıca Avrupa kariyerinin başlatmak amacıyla Fenerbahçe'yi çok önemli bir fırsat olarak görüyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler hakkında flaş sözler: "1 santim kımıldamaz"
Habere Git

"Boca, Fenerbahçe'nin hızlı hareket etmesini bekliyor"

Boca Juniors ile Fenerbahçe ödeme planında zaten anlaştılar. 10 milyon dolar peşin para, artı 5 milyon dolar sonraki ödeme ve 3 milyon dolarlık bonus. Ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay. Şu anda Medina'nın transferinde bir sorun gözükmüyor. Ama Boca, işlemin resmileşmesi için Fenerbahçe'nin hızlı hareket etmesini bekliyor"

Senin için hazırladığımız haberler