Fenerbahçe, Galatasaray... "Şampiyon olamayan takıma yazık olur"

06.10.2023 - 01:24 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 01:31

Nihat Kahveci, Nutspor YouTube kanalında Fenerbahçe'nin Spartak Trnava'yı 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi; Sarı-Lacivertliler'deki kadro derinliğini Galatasaray ile kıyasladı.

Fenerbahçe, Galatasaray... "Şampiyon olamayan takıma yazık olur"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Spartak Trnava'yı 2-1 yendiği maçı yorumlayan Nihat Kahveci, Sarı-Lacivertliler'i Galatasaray ile kıyasladı. 

"Yanımda önümde Szymanski, sağımda Tadic... Beni koy şu an. Bir hafta idman yapayım, alır veririm. Bir şut atarım" diyen Nihat Kahveci, "Yanındaki oyuncu seviyeni artırır. Zajc ile Crespo'yu beraber oynarken övdük mü? İyilerdi. Ama şu anda Fred'le oynayınca başka seviye" dedi. 

Fenerbahçe olunca senin mevkiinde oynayanlarla kıyaslarlar"

"Sezon başında forma Kent'indi. İrfan Can Kahveci formayı aldı" diyen Nihat Kahveci, şöyle devam etti, "Cengiz de aldı. İrfan formayı bırakmadı. Emre Mor. Sakatından evde duranına 21'de olmayanı hepsi kalite kokuyor. Emre Mor kalitesiz diyebilir miyiz? İyi bir Emre Mor iyi çalımlar atıyor. Kent ise, biraz düşük seviye oynadığında Fenerbahçe olunca senin mevkiinde oynayanlarla kıyaslarlar." 

İlgini Çekebilir
Spartak Trnava'yı deviren Fenerbahçe, kasasını doldurdu
Habere Git

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

"Fenerbahçe'nin gidişatına söylenecek hiçbir şey yok" ifadelerini kullanan Nihat Kahveci, "Ama lig uzun maraton. Rakip de iyi. Galatasaray da çok iyi. Galasaray ile Fenerbahçe başbaşa kalacaklar gibi. Futbolda da her şey var. Bakalım Aralık'taki maçlar ne olacak? İkisi de birbirini yenebilir. Kim yener, bilemiyorum. İkisinin de çok güçlü tarafları var. İkisinin de inanılmaz yıldızları var. Ne ararsan var" yorumunda bulundu.

"Şampiyon olamayana yazık olacak gibi görünüyor"

İki takımı kıyaslamaya devam eden Nihat Kahveci, "Fenerbahçe'de Fred diyoruz. Diğer taraftar da  Torreira var. O a çok koşuyor. Kenarlarda Samuel gidiyor geliyor. Boey de gidiyor geliyodr. Icardi atıyor, Dzeko da atıyor. Orada Hakim ve Tete top tutuyor, Orada da Tadic var. Türk oyuncu desen İrfan Can Kahveci var, orada da Kerem Aktürkoğlu var. Büyük merak konusu. Şampiyon olamayana yazık olacak gibi görünüyor" sözleriyle iki takımın kadrosunu övdü.  

Senin için hazırladığımız haberler