Fenerbahçe Mert Müldür Transferinde Sona Yaklaştı! Kulübü Bekleniyor

Burak Alaca
13.07.2023 - 13:57 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 14:32

Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen 24 yaşındaki milli sağ bek Mert Müldür ile bireysel şartlarda anlaşma sağladı. Transfer için İtalyan ekibi ikna edilmeye çalışılıyor.

Fenerbahçe Mert Müldür Transferinde Sona Yaklaştı! Kulübü Bekleniyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Fenerbahçe'de transfer harekatı gaz kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertliler savunmaya milli takımımızda forma giyen bir yıldız ile takviye yapma konusunda sıona yaklaştı.

Mert Müldür, Fenerbahçe'ye doğru

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen 24 yaşındaki sol bek Mert Müldür ile bireysel şartlar üzerinde anlaşma sağladı.

Fenerbahçe 2.5 milyonu masaya koydu

İtalyan ekibi ile Mert Müldür transferi üzerine görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe 2.5 milyon Euro'luk teklifini Sassuolo'ya iletti. Serie A temsilcisinin teklife yanıtı bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Barcelona'nın Türk yıldızı Fenerbahçe'de
Habere Git

Sakatlık yüzünden sezonun büyük bölümünü kaçırdı

Geçen sezonunn yaz döneminde bileği çatlayan Mert Müldür uzun süre sahalarda uzak kaldı ve iyileştikten sonra da kendine kadroda yer bulmakta zorlanarak geçtiğimiz sezonun tamamında yalnızca 2 Serie A maçında forma giydi.

3 sezondur İtalya'da

24 yaşındaki Mert Müldür 2019'da Avusturya Ligi'nin güçlü ekilerinden Rapid Wien'in formasını giydiği dönemde Sassuolo'ya 4.70 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Milli formayı 18 defa terletti

2019'da milli takım tercihini Avusturya'nın önünde Türkiye'nin önünde kullanan Mert Müldür o günden bu yana ay yıldızlı formayı 18 defa sırtına geçirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de 12 oyuncuyla yollar ayrıldı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler