Fenerbahçe'de hedef Bright Osayi Samuel

25.12.2020 - 10:32 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 10:39

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyen Bright Osayi Samuel ile temasa geçtiği öğrenildi. Peki Bright Osayi Samuel kimdir, kaç yaşında, kaç gol attı? İşte detaylar....

Fenerbahçe'de hedef Bright Osayi Samuel

AJANSSPOR-HABER

Son lig maçında Medipol Başakşehir'i sahasında 4-1 mağlup eden ve bu sezon sakatlıklar nedeniyle sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, ocak ayında takviye yapmak için harekete geçti.

Bright Osayi Samuel ile temasa geçildi

Skorer'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli takımın, İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyen Bright Osayi Samuel ile temasa geçtiği belirtildi. 

2 gol 3 asist

Sağ kanatta forma giyen 22 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz yıldız bu sezon forma giydiği 19 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Tekliflere açık

Nijerya asıllı İngiliz oyuncunun Championship'te mücadele eden QPR ile sözleşme uzatmadığı ve tekliflere açık olduğu öğrenildi.

Bonservis bedeli istenmezse...

İngiliz ekibinin bonservis bedeli istememesi ya da sembolik bir rakama razı olması durumunda Samuel kadroya katılacak.

Her iki kanatta da oynayabiliyor

Samuel'in her iki kanatta da oynayabiliyor olması, çalım yeteneği, ikili mücadelelerdeki fizik avantajı ve topu saklamadaki hünerleri tercih nedeni. Samuel teknik direktör Erol Bulut'un da onayladığı bir oyuncu.

Senin için hazırladığımız haberler