Fenerbahçe o isim için devrede!

27.03.2017 - 17:16 | Son Güncellenme: 27.03.2017 - 17:16

İspanyol basını Emre Çolak'ın takım arkadaşı sağbek Juanfran Moreno'nun Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti. Juanfran'a yakın kaynaklar ise oyuncunun tercihinin Rubin Kazan'dan yana olduğunu söylüyor. Ancak Fenerbahçe yetenekli sağbekin peşini bırakmıyor.

İspanya La Liga takımlarından Deportivo'da Emre Çolak ile birlikte takımın en dikkat çeken oyuncularından biri olan Juanfran Moreno'nun Fenerbahçe ile anlaştığı iddia ediliyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre bu sezon 29 maçta forma giyen ve 6 asist ile dev kulüplerin radarına takılan Juanfran Moreno ile Fenerbahçe'de ilgileniyor. Ancak 28 yaşındaki futbolcu ile ilginenen tek kulüp Fenerbahçe değil. Barcelona ve Rubin Kazan da Juanfran'a kanca atan diğer takımlar.

3.5 Milyon euro piyasa değeri olan futbolcuya en iyi teklifin Rubin Kazan'dan geldiği ve tercihini bu yönde kullanacağı belirtiliyor. Ancak sezon sonunda Gregory van der Wiel ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbabahçe bu oyuncuyu kadrosuna katmakta oldukça ısrarlı.

Deportivo'nun yenetekli sağbek için kapıyı en az 4 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

Juafran Moreno kimdir?

1988 Madrid doğulmu olan Juanfran Moreno İspanya'da Getafe, Villarreal ve Real Madrid alt yapılarında futbol oynadı.

2010 yılında Real Madrid A takımına kadar yükselen futbolcu 1 kez İspanya Kral Kupası maçında forma şansı buldu. 1 sezon da Real Madrid B takımında 44 maça çıkan ve 4 gol atan İspanyol futbolcu sonraki sezon bedelsiz olarak Real Betis'e transfer oldu.

(Fanatik)

 

 

Senin için hazırladığımız haberler