Fenerbahçe, Olimpik Lyon maçının hazırlıklarına başladı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 18 Ağustos Salı günü sahasında Fransa'nın Olimpik Lyon ekibiyle yapacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Son 5 Haber

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Süper Lig'in ilk haftasında dün akşam deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Fransız ekibi Olimpiyok Lyon ile 18 ağustos Salı günü sahasında oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Gençlerbiği maçında 60 dakikanın üzerinde süre alan oyuncular jenerasyon yaptı
Sarı-lacivertli kulübün açıklamasına göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda, Trendyol Süper Lig'de dün akşam oynanan Gençlerbirliği maçında 60 dakika üzeri süre alan futbolcular, günü yenilenme ile tamamladı.
Diğer futbolcular ise ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. İdman, dayanıklılık koşuları ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
Fenerbahçe, müsabakanın hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.