Fenerbahçe Opet - Chemik Police: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
02.03.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 20:54

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında evinde Grupa Azoty Chemik'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe Opet - Chemik Police: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe Opet, Polonya ekiplerinden Chemik Police ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, rövanş maçında 3-1 kazanmayı başardı.

Çeyrek finale yükseldi

Fenerbahçe Opet, ilk ayağını 3-2 kazandığı eşleşmenin rövanşını kendi evinde 3-1 kazandı. Sarı-Lacivertliler böylece CEV Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

"Türkiye için el ele, birlikte güçlüyüz"

Fenerbahçe Opet, zorlu mücadelenin öncesinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci depremleri hatırlatarak depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Voleybolcular sahaya "Türkiye için el ele, birlikte güçlüyüz" pankartı ile çıktı.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Dynavit, Boskovic ile sözleşme yeniledi
Habere Git

Fenerbahçe Opet ile Chemik Police arasında oynanan mücadelenin ilk çeyreğini temsilcimiz kazandı. Sarı-Lacivertliler bu bölümü 25-23 öne tamamladı. İkinci çeyreği ise temsilcimiz 25-19 kazandı.

Polonya temsilcisi, üçüncü çeyrekte reaksiyon verdi ve 25-21 çeyreği kazanarak, skoru 2-1 yaptı. Fakat Fenerbahçe Opet, dördüncü çeyreği 25-18 kazanarak, maçı bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler