Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas transferini açıkladı

Orhan Gülek
13.01.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 18:51

Son dakika: Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet, eski oyuncusu Melisa Vargas'ı transfer ederek yeniden kadrosuna kattı. İşte tüm detaylar

Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas transferini açıkladı

AJANSSPOR -HABER

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımı; 2018-2021 yılları arasında çubuklu formamızı giyen, 2021-2022 sezonunun ilk devresinde Çin Ligi ekiplerinden Tianjin’de oynayan Melissa Vargas ile yeniden anlaştı.

Konuyla ilgili sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"3 sezon boyunca Fenerbahçe Opet forması giyen, bu sezon ise Çin ekibi Tianjin ile şampiyonluk yaşayan eski voleybolcumuz Melissa Vargas yuvasına geri döndü.

Çin Ligi’nin sona ermesiyle beraber Türkiye’ye dönen Melissa Vargas'ın ilk sözleri, "Çok mutluyum" oldu.

Havalimanında şube idarecilerimiz tarafından çiçek ve forması ile karşılanan başarılı sporcumuz; Fenerbahçe TV'ye verdiği röportajda, 'Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeniden evimdeyim. Fenerbahçe ailemleyim.' ifadelerini kullandı.

Vargas, Fenerbahçe Opet formasını bu sezon Türk statüsünde terletecek.

Sporcumuza çubuklu forma ile başarılar dileriz."

3 sezon boyunca Fenerbahçe Opet forması giyen, bu sezon ise Çin ekibi Tianjin ile şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sarı lacivertli ekibe geri döndü.

"Yeniden evimdeyim"

Çin Ligi’nin sona ermesiyle beraber Türkiye’ye dönen Melissa Vargas'ın ilk sözleri, "Çok mutluyum" oldu. Havalimanında Fenerbahçeli şube idarecileri tarafından çiçek ve forması ile karşılanan başarılı sporcu; kulüp televizyonuna verdiği röportajda, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeniden evimdeyim. Fenerbahçe ailemleyim." ifadelerini kullandı. Melissa Vargas, Fenerbahçe Opet formasını bu sezon Türk statüsünde terletecek.

Senin için hazırladığımız haberler