Fenerbahçe Opet oyuncusundan veda: "Maalesef eskisi kadar değer görmüyor"

Aleyna Gürgen
26.02.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 20:46

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Fenerbahçe Opet oyuncusu Cansu Çetin yeni açıklamasında artık video çekmeme kararı aldığını açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Opet oyuncusundan veda: "Maalesef eskisi kadar değer görmüyor"

Fenerbahçe Opet oyuncusu Cansu Çetin son paylaşımı ile gündeme geldi. Tecrübeli oyuncu Youtube'daki videoları hak ettiği değeri görmediği için video çekmeye veda ettiğini söyledi. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'tan çarpıcı sözler: "Herkesin net bir fikri var ama..."
Habere Git

"Artık videolarım hak ettiği değeri görmediği için..."

Cansu Çetin, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla video çekmeme kararı aldığını belirtti. Çetin açıklamasında Youtube videolarının hak ettiği değeri görmediğini şu sözlerle vurguladı: "Evet! Herkese selamlar. Size bir şey söylemek için geldim. Artık videolarım hak ettiği değeri maalesef ki eskisi gibi görmediği için video çekmemeye karar verdim. O kadar emeği şu an hayatımdaki başka şeylere veriyorum." 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın yeni saçları gündem oldu
Habere Git

"Geri döneceğim"

Cansu Çetin açıklamasının devamında videoları tekrar eski değerine kavuşursa döneceğini "Videolarım olur da bir gün tekrar eski değerine kavuşursa geri döneceğim. Şimdilik hoşçakalın. C.Ç.."

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde haftanın en iyi oyuncuları belli oldu!
Habere Git

Cansu Çetin'in YouTube kanalında kaç abonesi var, izlenmeleri kaç?

YouTube üzerinden yayınladığı videolara ara verdiğini söyleyen Cansu Çetin'in YouTube kanalında güncel olarak 11 bin 500 abonesi var. Çetin'in kanalında en çok izlenen videosu 64 bin izlenmesi bulunan 'Melissa Vargas'ın Gerçek Memleketini Açıklıyorum #8' başlıklı video. Fenerbahçe Opet oyuncusunun en son yüklediği video ise 3 hafta öncesinden. Çetin'in son videosu olan 'Slovenya Uçağımız Teknik Arıza Yaptı - Magdalena Stysiak’ın 2€’su Nasıl 200 TL Ediyor ?' başlıklı video 21 bin izlenme ve bin 400 beğeni aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler