Fenerbahçe, Osayi-Samuel için ne kadar ödeyecek? Belli oldu..

24.01.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 08:41

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, Queens Park Rangers'tan yeni transfer Osayi-Samuel için İngiliz kulübüne ne kadar ödeyecek? Belli oldu... İşte detaylar...

Fenerbahçe, Osayi-Samuel için ne kadar ödeyecek? Belli oldu..

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Nijeryalı yıldız Osayi-Samuel'i kadrosuna kattı...

450 bin sterlin

Skorer'de yer alan habere göre; önümüzdeki sezon için bonservissiz anlaşma sağlanan Osayi-Samuel’in, takımın ihtiyaçları doğrultusunda hemen kadroya getirilmesi kararlaştırıldı. QPR ile yapılan görüşmelerde 450 bin sterlin karşılığında kulüpler resmen anlaştı, cüzi bir bedel karşılığında genç oyuncunun geliş tarihi erkene alındı.

Ara transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe kadroyu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Mesut Özil ve Attila Szalai hamleleriyle ses getiren sarı-lacivertli kulüp, daha önce gelecek sezon için anlaştığı Bright Osayi-Samuel’in ocak ayında takıma katılması için QPR ile resmen anlaşmaya vardı.

Transfer bedeli...

Haziran 2021’de bedelsiz olarak kadroya katılacak olan ve 4 senelik sözleşme yapılan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, takımın ihtiyaçları kapsamında ocak ayında kadroya dahil edilmesi planlandı. Normal bir transferin bedelinin 2-3 milyon Euro'yu bulabileceği, ocak ayında 6 aylık kiralık oyuncu bulmanın da çok zor olacağı tespit edildi.

İlk olarak 750 bin sterlin talep edildi

Bu doğrultuda daha önce uzlaşma sağlanamayan Queens Park Rangers kulübüyle tekrar masaya oturuldu. Samuel’in ocak ayından itibaren Fenerbahçe’ye katılması için cüzi bir bonservis bedeli üzerinde anlaşıldı. İlk olarak 750 bin sterlin talep eden Championship ekibi, hem Samuel’in ısrarla Fenerbahçe’yi istemesi hem de sarı-lacivertli kulübün ısrarcı tutumuyla görüşmeleri kolaylaştırdı.

İki kulübün sportif direktörleri Les Ferdinand ve Emre Belözoğlu, 450 bin sterlin rakamında ortak noktayı yakaladı. Perotti’nin maaş yükünden de tamamen kurtulacak sarı-lacivertliler, gelecek vaat eden genç bir yıldızı da 1 milyon Euro'nun altında bir rakama hem de 4.5 yıllığına renklerine katmış oldu. Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada da Samuel’in devre arasında takıma katılması için QPR ile anlaşma sağlandığı, genç yıldızın kısa sürede İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler