Fenerbahçe pahalı bulup almadı! Galatasaray'da parlıyor

Eren Tuncay
20.04.2021 - 12:44 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 16:17

Fenerbahçe için kaçan balık büyük oldu. Sezon başında Anadolu'dan bir scout ısrarla Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe'ye öneriyor. O dönem sportif direktör olan Emre Belözoğlu, "3. Lig topçusuna o para verilmez" deyip görüşmeyi sonlandırıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe pahalı bulup almadı! Galatasaray'da parlıyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Süper Lig'in 35'inci haftasına damga vuran Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu yıldızını parlatmayı sürdürürken, 22 yaşındaki futbolcunun sezon başındaki transferiyle ilgili çok özel ayrıntılar da ortaya çıktı. 

Geçen sezon 24Erzincanspor'da 20 gol atan Kerem, Anadolu'dan bir scout tarafından ısrarla Fenerbahçe'ye öneriliyor. O dönem Fenerbahçe Sportif Direktörü olan Emre Belözoğlu, oyuncunun menajeriyle görüşmelere başlıyor. Bu süreç sırasında genç futbolcu Galatasaray'ın da takibinde.

"Bundesliga'ya satarsınız"

Emre Belözoğlu'ndan yıllık 2 milyon TL talep ediliyor. Ve "2 yıla kalmaz bu oyuncuyu Bundesliga'ya satarsınız" diye de ekleniyor. Belözoğlu da, "3. Lig topçusuna o para verilmez" deyip görüşmeyi sonlandırıyor ve Fenerbahçe Bucaspor'dan Barış Sungur'u transfer ediyor. 

Barış Sungur sonrasında şans verilmeden 3. Lig 4. Grup'ta şu an son sırada bulunan Muğlaspor'a kiralanıyor. Fenerbahçe'nin pahalı bulduğu Kerem Aktürkoğlu ise Süper Lig'de 6 gol atarak Galatasaray'a önemli katkı sağladı. Kerem'in Galatasaray'a 4 yıllık maliyeti ise 3 milyon TL'nin biraz üzerinde.

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Beşiktaş'ın da genç futbolcuyu istediği spor basınında yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler