Fenerbahçe Parolapara'da transfer gelişmeleri: Drzyzga, Güneş, Luburic ve Ngapeth

Aleyna Gürgen
29.06.2024 - 13:26 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 13:39

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Parolapara'nın transfer gündemi oldukça yoğun. İşte Fabian Drzyzga, Faik Samet Güneş, Drazen Luburic ve Earvin Ngapeth hakkındaki gelişmeler...

Fenerbahçe Parolapara'da transfer gelişmeleri: Drzyzga, Güneş, Luburic ve Ngapeth

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe Parolapara'nın kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin son transfer gelişmeleri ise merak konusu oldu.

Drzyzga, Fenerbahçe'ye transfer oldu

Reşat Can Özbudak, Fenerbahçe Parolapara hakkındaki son transfer gelişmelerini aktardı. Özbudak'ın aktardığına göre Polonyalı voleybolcu Fabian Drzyzga'nın transferinde mutlu sona ulaşıldı. Milli voleybolcu gelecek sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Drzyzga geçtiğimiz sezonu Polonya'da Asseco Resovia Rzeszow ile tamamlamıştı. 

Ziraat Bankası'ndan Fenerbahçe'ye transfer

Aktarılan diğer bilgilere göre Fenerbahçe Parolapara'nın anlaştığı bir diğer oyuncu ise Ziraat Bankası'ndan. 2021-22 sezonundan bu yana Ziraat forması giyen Faik Samet Güneş, Sarı-Lacivertli ekip ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Ziraat ile sözleşmesi devam eden milli orta oyuncunun bu sorunu çözüldükten sonra resmi imzayı atacak.

İlgini Çekebilir
Sırbistan'ın olimpiyat antrenmanında Melissa Vargas sesleri!
Habere Git

Luburic, Fenerbahçe için teklifi reddetti

Sırp pasör çaprazı Drazen Luburic'in de Fenerbahçe ile yola devam edeceği belirtildi. Aktarılanlara göre milli Sırp voleybolcu Sarı-Lacivertli ekipte kalmak için Rusya'dan gelen ve daha iyi olan bir teklifi geri çevirdi.

Ngapeth'in maaliyeti düşündürüyor

Son olarak ise Fenerbahçe'niN iyi bir yabancı smaçör transferi yapmak istediğinin altı çizildi. Sarı-Lacivertli ekip, menajerler tarafından öneriken Fransız voleybolcu Earvin Ngapeth transferi hakkında düşünüyor. Fenerbahçe Parolapara, geçen sezon Halkbank forması giyen smaçörün yüksek maaliyeti yüzünden henüz kararını vermedi.

İlgini Çekebilir
Zeren Spor'dan çifte transfer
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler