Fenerbahçe Perez'e son sözünü söyledi

02.08.2017 - 04:47 | Son Güncellenme: 02.08.2017 - 04:47

YAZ başından bu yana yapılan satışlarla rahat bir nefes alan ve transferde rahat hareket etmeye başlayan F.Bahçe, bombaları art arda patlatmanın derdinde. Sarı-lacivertliler önceliği forvet ve ofansif orta saha transferine verirken, Lucas Perez ismi ön golcü adayları arasında ön plana çıktı.
 
KJAER’İN satışından önce nabız yoklamasında olan görüşmeler, dün itibariyle ciddiyete bindi. VanPersie ve Fernandao’nun sakatlıkları yüzünden golcüsüz kalan sarı-lacivertliler Perez’e 4 gün süre verdi. İspanyol golcüye “Transfer için bekleyecek sabrımız kalmadı. Kesin kararınızı verin. Lig 2 hafta içinde başlıyor” şeklinde haber yollatan F.Bahçeli yetkililer, listedeki diğer adaylara da benzer resti çekti.
 
2 TAKVİYE DAHA OLACAK
 
FINANSAL fair-play konusunda sıkıntı yaşamayacakları için Arsenal’e bonservis bedeli ödemeye hazır olan sarı-lacivertliler 5-6 milyon Euro’ya bu işi bitirmek istiyor. Ellerine kalması beklenen 7-8 milyon Euro’yla ise bir orta saha ve bir forvet daha almayı planlıyorlar. Şayet tüm bu hesaplar tutarsa F.Bahçe çok kısa bir süre zarfında 3 oyuncu birden transfer edip, yeni sezon öncesi rakiplere gözdağı verecek.
 
GOMEZ'E KİRALAMA FORMÜLÜ
 
SIMON Kjaer’in Sevilla’ya transferiyle stoper almak zorunda kalan F.Bahçe’nin yeni hedefi Gustavo Gomez. İlk olarak Bayern Münih’le yollarını ayıran Holger Badstuber’e yönelen sarı-lacivertliler oyuncunun Stuttgart’la flört etmesinin ardından Paraguaylı oyuncuya yoğunlaştı.
 
KJAER’DEN gelecek parayı 2. ve 3. bölgeye harcamak niyetinde olduklarından defans için kiralama formülünü hayata geçirecek olan F.Bahçe yönetimi, İtalyan ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
 
GEÇEN sezonun başında 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lanus takımından Milan’a transfer olan 24 yaşındaki stoper, 19 karşılaşmada görev yaptı. (vatan)

Senin için hazırladığımız haberler