Galatasaray, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
03.09.2022 - 14:52 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 19:25

Galatasaray transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Galatasaray, Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü gündemine aldı

Galatasaray, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Listesine Aldı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'de forma giyen ve tam olarak hazır olmadığı gerekçesiyle forma şansı bulamayan savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün ismi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anılmıştı.

Sarı-lacivertli takımın ardından milli futbolcuya Süper Lig'den bir takım daha talip oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da gündem Çağlar Söyüncü

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü'yü listesine dahil etti. 

İsmi Fenerbahçe ile anıldı

Fenerbahçe, Leicester City'nin Teknik Direktörü Brendan Rodgers tarafından performans nedeniyle kadroda düşünmediği Çağlar Söyüncü için resmen transfer girişimlerine başlamıştı.

Kiralık oynamaya sıcak bakıyor

Takımında oynamadığı için mutsuz olan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun 1 sezon Fenerbahçe'de kiralık oynamaya sıcak baktığı iddia edilmişti.

Kiralama teklifi iletilmişti

Sarı-kırmızılı yönetim, Leicester City'de formasını kaybeden milli oyuncu için İngiliz ekibinin kapısını çalarken kiralama teklifini iletti.

İngiliz kulübü kiralamayı düşünmüyor

Ağustos 2018'de Freiburg'dan Leicester'a 21 milyon Euro'ya transfer olan Çağlar'ın 1 sezon kontratı kalırken Galatasaray da bu noktada devreye girdi.

26 yaşındaki oyuncu için yönetim ilk temaslarından istediği sonucu alamazken, İngiliz ekibi kiralamayı düşünmediği bilgisini verdi.

Kaan Ayhan da var

Yönetim Çağlar'ın peşini bırakmazken, bir yandan da Kaan Ayhan konusunda Sassuolo ile temaslarını sürdürüyor. Cimbom, 5 milyon Euro'luk bedeli düşürmek için İtalyan ekibiyle görüşüyor. Hem Çağlar hem de Kaan'ı almak adına bir kez daha masaya oturulacak.

Senin için hazırladığımız haberler