Fenerbahçe, Premier Lig devinin yıldızını transfer ediyor!

24.08.2024 - 10:11 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 10:22

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığıyla birlikte sol bek pozisyonu için arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Premier Lig devinin yıldızını transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe, Premier Lig devinin yıldızını transfer ediyor!

AJANSSPOR - HABER

Ferdi Kadıoğlu'nun ardından sol bek arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de son aday Chelsea'nin 27 yaşındaki İngiliz sol beki Ben Chilwell oldu. Detaylar...

F.Bahçe'den Chilwell bombası

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Chelsea forması giyen Ben Chilwell'i kadrosuna katmak istiyor. Ferdi Kadıoğlu'nun transferinin resmiyet kazanmasının ardından Chilwell için girişimlerin artacağı belirtildi.

Chelsea'nin kararı

Öte yandan Chelsea'nin, Ben Chilwell'i gelecek sezon için kadroda düşünmediğinin altı çizildi. Londra ekibinin, 27 yaşındaki futbolcunun ayrılığı için kolaylık sağlayacağı ifade edildi.

"Süre almak istiyorsa ayrılması daha iyi olur"

Chelsea'nin teknik direktörü Enzo Maresca, geçtiğimiz günlerde Chilwell için şu sözleri sarf etmişti: "Herkese süre vermem imkansız. Süre almak istiyorsa ayrılması daha iyi olur. Chilwell harika bir oyuncu ancak pozisyonuyla ilgili zorlanabileceğini kendisine ilettim. Bu acımasızca değil, dürüstçe."

Son sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 21 maçta sahaya çıkan Ben Chilwell, 1.172 dakika sahada kaldır ve 1 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler