
AJANSSPOR - HABER
Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'in oynadığı futbol, tüm dünya devlerinin merceğinde yer alıyor. Son olarak Fransız devi Paris Saint-Germain, Arda Güler'i takibine almıştı.
Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Fransız ekibi Paris Saint-Germain'in Arda Güler için yaptığı transfer teklifini reddetti. Detaylar haberimizde yer alıyor.
AJANSSPOR - HABER
Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'in oynadığı futbol, tüm dünya devlerinin merceğinde yer alıyor. Son olarak Fransız devi Paris Saint-Germain, Arda Güler'i takibine almıştı.
Messi, Neymar ve Mbappe gibi yıldızların formasını giydiği PSG'de gündem Arda Güler oldu. Foot Mercato'nun haberine göre PSG, geçtiğimiz yazdan beri Arda Güler ile ilgileniyor.
Son olarak habere göre PSG, Arda Güler için Fenerbahçe'ye transfer teklifi yaptı. Teklifin detayları açıklanmazken, sarı-lacivertlilerin bu teklifi reddettiği ifade edildi.
Bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 17 maça çıkan 17 yaşındaki fuıtbolcu, 3 gol ve 2 asistlik katkı sağlarken, bulduğu kısıtlı sürede saha içinde yaptıklarıyla taraftarın adeta sevgilisi oldu.
PSG, Fransa Ligue 1'de 21 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 51 puan toplayarak lider durumda yer alıyor. İkinci sırada ise Cengiz Ünder'li Marsilya 46 puanda.
Geçtiğimiz yaz sezonunda Christophe Galtier'i takımın başına getiren PSG'de tek hedef Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek. Adeta dünya yıldızlarından karma yapan PSG, senelerdir yaklaşsa da bir türlü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanamamıştı.
PSG, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. Ayrıca Fransız ekibine geçtiğimiz günlerde kötü bir haber geldi. Sakatlanan Kylian Mbappe'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ve Bayern Münih maçını kaçıracağı belirtildi.