Fenerbahçe puan kaybetti, Icardi paylaşım attı!

Burak Alaca
06.05.2024 - 22:36 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 22:53

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Tümosan Konyaspor deplasmanında yaptığı puan kaybının ardından Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe puan kaybetti, Icardi paylaşım attı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda konuk olduğu Tümosan Konyaspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Maçın ardından Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi'den bir paylaşım geldi.

Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım geldi...

Maçın ardından Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Instagram üzerinden hikayesinde gol sevinci esnasındaki bir fotoğrafını paylaştı ve üzerine "Zzzzz" ifadelerini ekledi.

Zirvede puan farkı 6'ya çıktı

Haftaya Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider olarak giren Galatasaray dün EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin bugün aldığı beraberlikle ise zirvede puan farkı 6'ya çıktı.

Icardi gol krallığına yürüyor

Dün Sivasspor karşısında 2 gol kaydeden 30 yaşındaki Arjantinli golcu Süper Lig'de gol sayısını 23'e yükselterek gol krallığında liderliğini sürdürdü. İkinci sırada 20 golle Fenerbahçe'den Edin Dzeko yer alırken, üçüncü sırada ise 18 golle Sivasspor'dan Rey Manaj yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler