Ajansspor

Fenerbahçe- Rizespor maçının VAR hakemi açıklandı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Süper Lig 30. hafta kapsamında oynanacak Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının VAR hakemi Davut Dakul Çelik oldu. TFF atamasıyla resmi görevler belli oldu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 25 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bugün oynanacak karşılaşmaların VAR görevlendirmeleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçta VAR koltuğunda Davut Dakul Çelik görev yapacak.

VAR ataması açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak karşılaşmalar öncesinde VAR hakemleri netleşti. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamayla görev dağılımı duyuruldu.

Fenerbahçe Rizespor maçının VAR hakemi

Fenerbahçe’nin sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edeceği karşılaşmada VAR hakemi olarak Davut Dakul Çelik görevlendirildi.

Günün var listesi netleşti

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...