Fenerbahçe, Robert Lewandowski'yi transfer edecek mi? İşte son durum...

13.06.2024 - 13:32 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 13:44

Barcelona’dan ayrılması gündemde olan Robert Lewandowski’nin adı son dönemde sıkça Fenerbahçe ile anılıyordu. Peki Lewandowski Fenerbahçe'nin gündeminde mi? İşte son durum...

Fenerbahçe, Robert Lewandowski'yi transfer edecek mi? İşte son durum...

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yapacakları yıldız transferleriyle kulüp tarihinin en önemli kadrosunu kuracaklarını açıklamıştı.  

Robert Lewandowski iddiaları

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminin ardından transfer harekatına hız verilirken, dünya devi Barcelona'nın Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'nin ismi sarı lacivertlilerle anılmaya başlanmıştı.

Basında Fenerbahçe'nin Barcelona'da yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan 35 yaşındaki Robert Lewandowski ile Fenebahçe'nin ilgilendiği yönünde çok sayıda haber yapıldı.

Fenerbahçe 4 bölgeye transfer yapacak

Öte yandan yeni sezon öncesi 4 ya da 5 transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe; sol kanat, 
stantrfor, 6 numara ve 8 numara bölgelerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çağlar Söyüncü'nün durumuna göre stoper transfer edilebilir

Fenerbahçe'de devre arasında Atletico Madrid'den yarım sezonluğuna kiralanan Çağlar Söyüncü'nün durumuna göre belki bir stoper transferi de gündeme gelebilir.

Lewandowski gündemde değil

Adı Fenerbahçe ile anılan Robert Levandowski ise şu an Fenerbahçe’nin gündeminde yok. Santrfor için Jose Mourinho’nun daha atletik ve güçlü bir oyuncu istediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler