Fenerbahçe Ronaldo'yu transfer edecek mi?Jorge Jesus açıkladı

Ali Bozkurt
15.08.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 01:59

Süper Lig 2. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 6-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Ronaldo'yu transfer edecek mi?Jorge Jesus açıkladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup eden Fenerbahçe, Lig'de ilk galibiyetini de aldı. Sarı-Lacivertlilerde maçtan hemen sonra teknik direktör Jorge Jesus, açıklamalarda bulundu. İşte Jesus'un açıklamaları...

''Çok gelişecek. Henüz üst seviye oyuncusu değil''

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, maçtan sonra açıklamalarda yaptı. Jesus, ''Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugünkü maçı kolaylaştırdılar. Maça çok hızlı, baskılı ve sert başladık. İlk 15 dakikada gol bulduk. 2-3 gol de olabilirdi. Hedef kazanmaktı, güzel bir galibiyet aldık. Valencia ve King çok hızlı oynadılar ve güzel bir galibiyet aldık. Arda genç bir futbolcu. Çok gelişecek. Henüz üst seviye oyuncusu değil ama üst seviyelere ulaşabilir. Bugün girdiği süre içerisinde çok şeyler göstermeye çalıştı. Ben de ona kendini gösterme baskısı altında oynama dedim. Maça iyi başlamamıştı. Kendini gösterme telaşıyla oynadı. Sonra toparladı ve 2 gol attı. Geleceği çok parlak, sadece Fenerbahçe'de değil, Türk milli takımında...'' ifadelerini kullandı.

Jesus'tan Ronaldo açıklaması

Jorge Jesus vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında ise "Ronaldo ile arkadaşız ama onun kariyeriyle ilgili farklı hedefleri var. Avrupa'da 5 büyük lig dışında bir ligde oynayacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini kesinlikle söyleyebilirim ama ben istemediğim için değil, kendisinin istememesinden dolayı." dedi.

Sağ bek almayı düşünmüyoruz

Transferler hakkında konuşan Jesus "Sağ bek almayı düşünmüyoruz. O pozisyonda Osayi-Samuel dışında Burak Kapacak var, Ferdi var. Fenerbahçe'nin o pozisyonda bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler