Fenerbahçe, Rumen golcünün peşinde!

09.06.2019 - 11:03 | Son Güncellenme: 09.06.2019 - 14:03

Fenerbahçe, Rumen golcünün peşinde!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe gelecek sezona çok farklı bir takım ve anlayışla hazırlanırken, transferler içinse harıl harıl çalışmaya devam ediyor. Almak istediği oyuncularla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de takıma gol yollarında rahatlık yaşatacak bir oyuncu da aranıyor. Fenerbahçe'nin son gözdesi ise 23 yaşındaki Rumen golcü George Puscas. Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Detaylar haberimizde...

Allahyar Sayyadmenesh transferi ile ilk takviyesini santrfor bölgesine yapan Fenerbahçe, Werder Bremen'le sözleşmesi sona eren Max Kruse'ye de 2+1 yıllık kontrat teklif etmişti. Sarı-lacivertliler bu sefer ise Palermo'nun Rumen forveti George Puscas'ı gündemine aldı. 

Fenerbahçe'nin Palermo ve Rumen Milli Takımı'nın forveti George Puscas'ı uzun süredir takip ettirdiği, son olarak önceki gece oynanan Norveç-Romanya (2-2) maçında futbolcunun izlendiği belirtildi.

Bonservis bedeli

Yaşadığı finansal problemlerden dolayı Serie C'ye düşürülen takımından ayrılmak isteyen 23 yaşındaki genç futbolcunun bonservisinin 3.3 milyon euro civarında olduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon başında 3.3 milyon Euro bonservisle Inter'den Palermo'ya gelen George Puscas'ın, yaşadığı finansal problemlerden dolaylı Serie C'ye düşürülen takımından ayrılmak istediği ve aynı bedelle sarı-lacivertlilere katılabileceği öğrenildi. (Sabah)

George Puscas'ın bu sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Serie B'de Palermo formasıyla 33 maça çıkan George Puscas, çıktığı 33 maçta 9 gol ve 3 asist kaydetmişti.

George Puscas kimdir?

8 Nisan 1996 doğumlu Rumen futbolcu George Puscas, kariyerine 2008 yılında Liberty Oredea'nın altyapısında başladı. 2013 yılında Inter'ın U19 takımına transfer olan George Puscas, Inter'de bulunduğu 5 sezon boyunca İtalya'nın Bari, Benevento, Novara takımlarına kiralanmıştı. 23 yaşındaki oyuncu son olarak 2018 yılında ise Palermo'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler