Transfer Haberleri: Fenerbahçe, Artem Dzyuba'yı transfer etmek üzere

03.01.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 16:55

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Lig'de lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine kalan Fenerbahçe, Artem Dzyuba'yı transfer etmeye çok yakın.

Transfer Haberleri: Fenerbahçe, Artem Dzyuba'yı transfer etmek üzere

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Ligde zirve yarışının uzağında kalan Fenerbahçe, şampiyonlukta yeniden iddialı olmak için çalışmalarını sıklaştırdı. 

Rus basınında yer alan haberlere göre Sarı-Lacivertliler'in, Zenit'in tecrübeli golcüsü Artem Dzyuba ile temasa geçtiği ve bir çok konuda anlaştığını yazdı. Tüm kariyeri boyunca Rusya dışına çıkmayan 32 yaşındaki forvet, 1.96'lık boyu ile dikkat çekiyor.

Artem Dzyuba'nın performansı

Geçtiğimiz sezon çıktığı 34 maçta 22 gol, 9 asistlik performans sergileyen Dzyuba'nın, 1 senelik daha kontratı bulunuyor. Bu sezon da Zenit ile 6 maça çıkan Dzyuba, 2 asistlik performans sergiledi.

2 yıl önce Artem Dzyuba, skandal bir video ile gündeme gelmişti

Öte yandan 2020'de Rusya Milli Takımı ve Zenit'in tecrübeli golcüsü Artem Dzyuba, skandal bir video ile gündeme gelmişti. Başarılı forvetin mastürbasyon yaparken çekilen videosunun sanal ortamda hızla yayılması, Dzyuba'yı bir anda gündemin zirvesine oturmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler