Fenerbahçe sağlam dönüyor! / Süper Lig haberi

24.11.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 09:03

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci perdesi için hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlıyor. Tedavisi süren Luan Peres dışında takımda eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe sağlam dönüyor!  / Süper Lig haberi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, ligin ikinci bölümü için hazırlıklarına yarın başlıyor. Sakatlıkları nedeniyle takımdan bir süre uzak kalan futbolcuların takıma dönecek olması teknik heyeti sevindirdi. Sadece Brezilyalı stoper Luan Peres bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Dünya Kupası'nda oynayan Enner Valencia ve Mithy Batshuayi antrenmanlarda olmayacak. 

Ferdi, Emre ve King iyileşti

Samandıra’da çalışmalara yarın başlayacak olan Fenerbahçe’de milli takımda yaşadığı sakatlıktan sonra dinlenen ve iyi duruma gelen Ferdi Kadıoğlu ile sakatlıklarını tamamen atlatan Joshua King ve Emre Mor da antrenmanda yer alacak.

Mesaiye erken başladılar 

Diğer sakat futbolcular, kondisyon farkını kapatmak için teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Dünya Kupası arasında çalışmalarını Samandıra Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdürdü. Çok kısa tatil yapan Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique, Lincoln Henrique ve İrfan Can Eğribayat’ın Dünya Kupası arasından sonra takıma dönecekleri öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Katar'da Fenerbahçeli yıldızlar parlıyor
Habere Git

Peres ne zaman dönüyor?

Sakat futbolcuların çalışmaya başlaması gözleri Brezilyalı Luan Peres'e çevirdi. Peres’in de aralık ayının 2 veya 3. haftası takıma katılması bekleniyor.

Rennes maçında sakatlanmıştı

Peres, Fenerbahçe'nin 15 Eylül'de yaptığı Rennes maçının 54. dakikasında sakatlanmıştı. Fransız ekibinin attığı golü çıkarmak isteyen Brezilyalı futbolcu direğe çarpmıştı. Kraşılaşma 2-2 bitmişti.

Senin için hazırladığımız haberler