Fenerbahçe de Osayi ve Emre Mor'un sakatlık durumu belli oldu mu?

Ali Bozkurt
05.07.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 22:48

Fenerbahçe'nin Mol Fehervar ile yaptığı maçta sakatlanan Bright Samuel Osayi ile Emre Mor'dan ilk bilgiler geldi. Futbolcuların kesin durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Fenerbahçe de Osayi ve Emre Mor'un sakatlık durumu belli oldu mu?

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Fenerbahçe Avusturya kampını Macaristan ekibi Mol Fehervar ile yaptığı karşılaşma ile bitirdi. Sahadan Serdar dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın golleriyle 3-0 galip ayrılan sarı lacivertlilerde iki sakatlık moralleri bozdu.

Sağ bekte Osayi sakatlandı

Karşılaşmanın hemen başında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucu yerde kalan Bright Samuel Osayi oyuna bir süre devam etti. Ancak ilk yarı bitmeden yerini Filip Novak'a bıraktı. 

Yeni transfer Emre Mor'u rakip sakatladı

İkinci yarıda oyuna giren Emre Mor ise sahada kadığı kısa bölümde etkili oldu. Emre Mor orta sahadan aldığı bir topla hareklenmişken rakibinin arkadan müdahalesi sonucu yerde kaldı. 24 yaşındaki oyuncu maça devam edemedi.

İki oyuncu aynı bölgeden sakatlandı

Hem Osayi hem Emre mor bileklerinden sakatlandı. Alınan ilk bilgilere göre futbolcuların çok ciddi bir durumu bulunmuyor. Ancak İstanbul'da çekilecek MR'dan sonra oyuncuların durumunun netleşeceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler