Fenerbahçe, Sahasında İstanbulspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler...

İsa Kethüda
24.04.2023 - 10:24 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 19:06

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Sahasında İstanbulspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalmasının ardından puan farkını 4'e düşürmek için sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak.

Hakem Kadir Sağlam

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Anıl Usta yapacak. Dördüncü hakem olarak da Tugay Kaan Numanoğlu görev alacak. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Ligde geriye düştüğü son 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, zirve takibini sürdürdü. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 63 puanla 2. sırada girdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a: ''Önce ofsaytımsı, bugün de penaltımsı''
Habere Git

Fenerbahçe'de dört eksik

Fenerbahçe, İstanbulspor maçında 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique, Miha Zajc ve Michy Batshuayi, İstanbulspor'a karşı forma giyemeyecek.

Kanarya'da kart ceza sınırında 6 isim

Fenerbahçe'de 6 isim, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, İstanbulspor karşısında kart görmeleri durumunda Sivasspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle İstanbulspor maçında forma giyemeyecek Miha Zajc da sarı kart ceza sınırında.

İstanbulspor 15. sırada

Ligde son 2 maçını iç sahada oynayan İstanbulspor ise, Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederken, Fraport TAV Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Geride kalan 28 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 16 yenilgi yaşayan sarı-siyahlı ekip, 28 puanla 15. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a şok! Golcü oynamak istemiyor
Habere Git

İstanbulspor'da 4 oyuncu yok

Fenerbahçe maçı öncesinde İstanbulspor'da 4 isim cezalı. David Jensen, Demeaco Duhaney, Onur Ergün ve Mahamadou Ba, cezaları nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Jason Lokilo ve Emeka Eze ise kart sınırında olan oyuncular. Bu futbolcular, Fenerbahçe mücadelesinde kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Bitexen Giresunspor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak.

İki ekibin ligin ilk yarısında karşı karşıya geldiği maçı Fenerbahçe, 5-2 kazanmıştı.

Fenerbahçe ile İstanbulspor 48. randevuda

Fenerbahçe ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde daha önce 47 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler, 34 galibiyet alırken, sarı-siyahlılar ise 7 maçta 3 puanı alan taraf oldu. 6 mücadele ise beraberlikle tamamlandı. Bu sezon ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadyyumu'nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2’lik skorla kazanmıştı.

11'ler

  • Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Mert Hakan, Arda, Emre, Valencia, Pedro.

 

  • İstanbulspor:  Alp Arda, Okan Erdoğan, Deli, Mehmet Yeşil, Tuncer Tuhan Aksu, Kerem Şen, Loshaj, Rroca, Ethemi, Eze
İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten flaş Gomis açıklaması! ''Kabul etmiyorum''
Habere Git

Jesus'tan takıma uyarı

İstanbulspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jorge Jesus'tan takıma sert uyaraı geldi. Oyuncularına son uyarılarını yapan teknik direktör Jorge Jesus'un da "Sürekli son dakika golleri atamayız. Bu kez işi erken bitirin" dediği öğrenildi.

VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe - İstanbulspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Halil Umut Meler
  • AVAR: Bahattin Şimşek
  • AVAR: Kerem Ersoy
Senin için hazırladığımız haberler