Fenerbahçe savunmasını hazırladı

23.01.2020 - 12:41 | Son Güncellenme: 23.01.2020 - 12:41

Fenerbahçe, Gazişehir maçında kırmızı kart gören Vedat Muriç'in PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili savunmasını hazırladı. Savunmada, sarı kart görmek isteseydi attığı golden sonra formasını çıkarabilirdi” yorumu yapıldı.

TFF'nin sevkinin gülünç olduğunu belirten sarı-lacivertli kulüp, hakem Hüseyin Göçek'in raporunda Muriç'in bilerek kart gördüğüne dair bir ibarenin yer almadığının altını çizip buna rağmen Kosovalı golcünün sevkinin bir niyet okuma olduğunu vurguladı. Yapılan savunmada “Muriç, sarı kart görmek isteseydi attığı golden sonra formasını çıkarabilirdi” yorumu yapıldı.

Uzatma dakikalarının son saniyelerinde yaşanan pozisyonda hakemin kart göstermeyebileceğini belirten Fenerbahçe, Vedat'ın topa dokunduğu pozisyonda da kart gösterilecek bir durumun olmadığını savunmada anlattı.

Skor'un haberine göre; sarı-lacivertliler, Disiplin Kurulu'nun Hukuk Müşavirliği içindeki bir komiserin gülünç sevkine gerekli cevabı vermesi ve futbolu daha fazla kaosa sürükleyecek bir durumdan acilen dönülmesi gerektiği savunmada belirtildi.

VEDAT MURİÇ'İN ADI RAPORDA VAR MI?

Vedat'ın ikinci sarıdan kırmızı kart gördüğü karşılaşmada gözlemci ve temsilcilerin raporu da ortaya çıktı. Maçın gözlemcisi Ahmet İbanoğlu ile temsilciler Ömer Dalman, Nahit Karakaş ve Ufuk Ilgaz'ın raporlarında Muriç ile ilgili bir ifade olmadığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler