"Fenerbahçe seçimini anlayamıyorum"

11.07.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 19:47

Başakşehir forması giyen Eljero Elia, 2016'da Fenerbahçe'ye transfer olan yakın arkadaşı Gregory van der Wiel'in hata yaptığını söyledi.

VoetbalPremiur'a konuşan Elia, Ajax'ta birlikte forma giydiği van der Wiel için, "Çok iyi bir kariyer geçirdi ama daha uzun süreli olabilirdi. Ajax ve PSG gibi en iyi kulüplerde oynadı. Bundan sonra ise kendisi için iyi sonuç vermeyen bazı seçimler yaptı" dedi

Gregory van der Wiel'in Fenerbahçe'ye transferini hata olarak değerlendiren Elia, "Bu seçimi anlayamıyorum. Kariyerinizin erken bir döneminde PSG'den Fenerbahçe'ye gitmek... PSG'den Avrupa'nın istikrarlı bir üst düzey kulübüne kolayca gidebilirdiniz. Halen o seviyedeyken neden Türkiye'ye gidersiniz? Bence Gregory, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamaya devam edebilirdi" ifadelerini kullandı.

Aralarında çok yakın bir ilişki olduğunu belirten Elia, "Odalarımız yan yanaydı. Hollanda Milli Takımı'nda sürekli birlikteydik. Milli takım dışında da çok yakındık. Birlikte bir şirket kurduk. Komple bir sağ bekti. Birebirde geçmek zordu. Hızlıydı ve iyi orta yapardı" diye konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler