Fenerbahçe, Serdar Aziz'i resmen duyurdu!

31.01.2019 - 01:53 | Son Güncellenme: 31.01.2019 - 04:53

Fenerbahçe, Serdar Aziz'i resmen duyurdu!

Fenerbahçe, Galatasaray ile sözleşmesini fesih eden Serdar Aziz ile anlaşıldığını resmen duyurdu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada,  ''Kulübümüz, bonservisini elinde bulunduran 1990 doğumlu milli stoper Serdar Aziz ile 3.5 sezon için anlaşmaya varmıştır. Serdar Aziz’e hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz'in ilk sözleri...

''Öncelikle beni güzel karşıladığınız için çok teşekkürler. Burada olduğum için çok mutluyum. Zor bir süreçten geçtim ama şimdi çok mutluyum. Ailem beni bu forma ile görmek istiyordu. Ali Koç'a teşekkür ederim. Sağlam durdular, menajerim çok uğraştı. Taraftar bana güvensin. Ben tutku ile oynayan bir oyuncuyum kimsenin şüphesi olmasın''

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de, Serdar Aziz’in tecrübeli ve çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade etti.

İmzaların atılmasının ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Damien Comolli, “Serdar Aziz'i takımımıza dahil ettiğimiz için çok mutluyuz. Son günlerde imzayı atabilmek için yoğun çaba sarf ettik. Tecrübeli ve çok iyi bir oyuncu. Oynadığı mevki için yaşının genç olduğunu düşünüyorum. Liderlik karakterine sahip ve Türk milli takımı formasını giymiş bir isim. Hocamız, ben ve yönetim olarak transfer etmek istediğimiz değerli bir isimdi. Fenerbahçe'ye sadece bu sezon değil, önümüzdeki yıllarda da çok şey katacağını düşünüyorum. Bu yüzden çok mutluyuz” dedi.

Serdar Aziz'den Galatasaray paylaşımı!

Serdar Aziz, Fenerbahçe transferinin ardından bir Galatasaray paylaşımında da bulundu. 28 yaşındaki futbolcu, yaptığı paylaşımda ''Her şey için teşekkürler Galatasaray'' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

Serdar Aziz'le 3,5 yıllık anlaşma imzalanacağı, oyuncuya 1.8 milyon Euro garanti ücret ve maç başı da 10 bin Euro verileceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler