Fenerbahçe sezonlarını bitirdi! Panzehiri yine Fener'de buldular...

Burak Alaca
09.05.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 21:27

EuroLeague ekibi AS Monaco sezon sonunda önemli bir yeniden yapılanmaya gidiyor. Fransız temsilcisinin radarında ise Fenerbahçeli isimler var. İşte detaylar...

Fenerbahçe sezonlarını bitirdi! Panzehiri yine Fener'de buldular...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in iddialı ekiplerinden AS Monaco'da sezon sonu önemli değişikliklere gidilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe hayallerini yıktı

Dün play-off'ta oynanan 5. maçta temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya 80-79 mağlup olan Monaco için sezon Final Four yapamadan noktalandı. Öte yandan temsilcimiz EuroLeague tarihinde play-off'ta ilk kez  5. maçı kazanan deplasman takımı olmayı başardı.

Mike James'n şartı Fenerbahçeli yıldız

BasketNews'un haberine göre Monaco ile 3 yıl 9 milyon dolar üzerinden yeni bir sözleşme imzalamak üzere olan takımın yıldızı Mike James yönetimden bir transfer hamlesi istedi. Amerikalı yıldız yaz aylarında Fenerbahçe'nin Yunan guardı Nick Calathes'i takımda görmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Final Four'da!
Habere Git

Fenerbahçe'yi Final Four'a taşıyan isim oldu

Fenerbahçe'de Monaco serisinin yıldızı Nick Calathes oldu. 35 yaşındaki oyun kurucu seri boyunca Fransız ekibinin yıldızı Mike James'e yaptığı üst düzey savunma ile dikkat çekerken, 5. maçın uzatma bölümünde son bir dakika içinde attığı 2 üçlükle takımını zafere taşıdı.

Fenerbahçe mağlubiyetinin faturası hocaya kesildi

Öte yandan Monaco'da sezonun erken bitmesinin faturası koç Sasa Obradovic'e kesildi. Fransız ekibi Sırp koç ile yolları ayırabilir.

Monaco'nun hedefi Fenerbahçe'nin eski hocası

Geçtiğimiz sezon Final Four'da yer alan ekibin koç adayları arasında; adı uzun süre Anadolu Efes ile anılan Xavi Pascual, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Dimitris Itoudis ve Sergio Scariolo yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Transfer yarışında Efes Fenerbahçe'yi solladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler