Fenerbahçe, Slavia Prag maçı hazırlıklarını devam ettirdi
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off ilk maçında karşı karşıya geleceği Slavia Prag müsabakası hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Son 5 Haber

Türkiye'nin erken vedasına Brezilyalı efsaneden net yorum: "Büyük hayal kırıklığı..."

Fenerbahçe'de Fred bilmecesi! İsmail Kartal'dan flaş rapor

Galatasaray'a kötü haber! İtalyan kulüp Can Uzun transferinde devreye girdi

Toprak Razgatlıoğlu, MotoGP'de sezonun 11. yarışı için Almanya'da piste çıkacak

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, TFF'ye gitti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off ilk maçında 17 Şubat Perşembe günü sahasında karşılaşacağı Slavia Prag maçı hazırlıklarını bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi.
Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri ile başladı. Ardından 2 gruba ayrılan sarı-lacivertliler, pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Filip Novak ve Luiz Gustavo günü bireysel çalışmalarla tamamlarken, Serdar Dursun da antrenmanın ilk bölümde takımla, ikinci bölümde bireysel çalıştı. İrfan Can Kahveci ise günü tedavi programı ile noktaladı.
