Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Ne Zaman Hangi Kanalda?

Salim Manav
21.05.2022 - 09:35 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 18:15

Süper Lig'in kapanış haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. En yakın rakibi Konyaspor'un 3 puan önünde bulunan sarı-lacivertlilerde hedef Devler Ligi'ne gitmek. Detaylar haberimizde...

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Ne Zaman Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Ali Tuna yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu oldu.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçında VAR'da Abdulkadir Bitigen, AVAR'da ise Ferhan Kestanlıoğlu ve Aleks Taşçıoğlu olacak.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçını yayıncı kuruluş beIN Sports canlı yayınlayacak.

Son 13 maçta 33 puan

Sarı-lacivertliler, ligde oynadığı son 13 karşılaşmada mağlubiyet yaşamazken, söz konusu sürede 10 galibiyet ve 3 beraberlikle 33 puan topladı. Son hafta öncesinde 70 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, 67 puanlı İttifak Holding Konyaspor'un 3 puan önünde yer alıyor.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçında sakat ve cezalılar

Yeni Malatyaspor'da Nuri Fatih Aydın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de sarı kart cezalı Bright Osayi-Samuel'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Miguel Crespo, Kim Min-jae, Arda Güler, Nazım Sangare ve Berisha karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı 11'leri

  • Yeni Malatyaspor XI: Abdulsamed, Barış, Philip, Campi, Hafez, Nshimirimana, Atakan, Rahman Buğra, Umut, Haqi Osman.


  • Fenerbahçe XI: Altay, Serdar Aziz, Tisserand, Novak, Ferdi, Gustavo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun.

Şampiyonlar Ligi hesapları

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, puan ya da puanlar alarak hem ligi ikinci sırada bitirmeyi hem de yenilmezlik serisiyle sezonu tamamlamayı planlıyor.

Fenerbahçe ve Konyaspor arasındaki ikili averajda eşitlik söz konusuyken, genel averajda sarı-lacivertlilerin 9 gol üstünlüğü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 38. hafta maçı olan Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Yeni Malatyaspor galibiyetine 7.75 oran, beraberliğe 5.25, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 1.16 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 5.50, 2,5 Alt oranı 2.53, 3,5 Alt oranı 1.56 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı -, 2,5 Üst oranı 1.27, 3,5 üst oranı 1.84 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler