Fenerbahçe stoperini buldu! Eski dost...

01.01.2021 - 20:58 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 09:48

Fenerbahçe 5 Ocak'ta açılacak transfer dönemi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertli takım savunma hattını güçlendirmek istiyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu transfer görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe'de son olarak gündeme Simon Kjaer geldi. Danimarkalı futbolcu ile ilk görüşme gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe stoperini buldu! Eski dost...

Salim MANAV-AJANSSPOR

Kış transfer döneminde savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de tanıdık bir isim gündeme geldi.

Sarı lacivertli takım, İtalya Serie A takımlarından Milan'da forma giyen eski futbolcusu Simon Kjaer'i transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu, Danimarkalı stoper ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

Sarı Kanarya, sözleşmesi 2022'de sona erecek 31 yaşındaki stoperi bonservisi ile birlikte transfer etmek isterken; Kjaer de eski kulübüne dönmeye istekli.

Simon Kjaer'in kariyeri

Simon Kjaer ülkesinin AC Horsens takımında futbola başladı. 2008 yılında Palermo'ya transfer olan Kjaer burada gösterdiği performansla Wolfsburg'a transfer oldu.

Kjaer daha sonrasında Atalanta ve Milan'da da kiralık olarak forma giydi. Milan, Danimarkalı stoperin bonservisini 2020 yılının Eylül ayında aldı. Bonservisi Milan'da bulunan Kjaer bu sezon takımıyla birlikte 17 maça çıktı.

Simon Kjaer'in Fenerbahçe performansı

Danimarkalı stoper Fenerbahçe formasıyla 88 resmi maçta forma giydi. Oynadığı maçlarda 5 gol atan Kjaer 1 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler