Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı ve Amid Hadziahmetovic transferini bitirdi

02.06.2022 - 10:44 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 12:50

Teknik direktör problemini dünyaca ünlü Jorge Jesus'u takımın başına getirerek çözen Fenerbahçe, transferde de atağa kalktı. Kanarya, Süper Lig'in iki yıldızıyla anlaştı.

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı ve Amid Hadziahmetovic transferini bitirdi

Yeni sezona tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus ile başlayacak olan Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı başlayan yönetim Süper Lig'in iki yıldızıyla anlaştı.

Ali Koç, Konya'dan Abdülkerim ve Hamdziahmetovic'i istedi

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, önceki gün Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayıp 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic ve 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı'yı istediklerini söyledi.

Konyaspor 11 milyon Euro'da indirim yapacak

İki futbolcu için toplam 11 milyon Euro bonservis talep eden Konyaspor'un, Fenerbahçe'nin iki oyuncuyu birden alacak olması nedeniyle indirim yapacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler dünyanın zirvesinde! Büyük fark attı
Habere Git

Kim'in satışı sonrası transferler gerçekleşecek

Anlaşmanın sağlandığı ve Kim Min-Jae'nin satışının ardından transferlerin noktalanacağı ifade edildi. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olduğu oyuncuların F.Bahçe'yi tercih ettiği kaydedildi.

Abdülkerim 34 maçta forma giydi

Piyasa değeri 5 milyon Euro olan 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakçı, Kim'in muhtemel ayrılığı sonrası stoper rotasyonunda Szalai ile rekabete girecek. Bu sezon 34 maçta forma giyen Abdülkerim 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Amir'den 7 gole katkı

Transferi halinde Jesus'un savunmanın önüne konuşlandıracağı pasör olacak olan 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic ise bu sezon 36 maçta takımına 2 gol ve 5 asistlik katkı verdi. Boşnak yıldızın güncel piyasa değeri 6 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler