Fenerbahçe, West Ham'ın Attila Szalai İçin Yaptığı Transfer Teklifini Reddetti

İsa Kethüda
04.08.2022 - 18:30 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 18:37

Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United'ın savunma oyuncusu Attila Szalai için yaptığı teklifi kabul etmedi.

Fenerbahçe, West Ham'ın Attila Szalai İçin Yaptığı Transfer Teklifini Reddetti

Fenerbahçe'de Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae'den sonra başarılı savunma oyuncusu Attila Szali'de yuvadan uçmak üzere. Macar savunma oyuncusuna İngiltere Premier Ligi'nden transfer teklifi geldi.

West Ham United talip oldu

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertlilerin yıldızı parlayan oyuncusu Attila Szalai'ye İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United talip oldu.

8 milyon Euro

West Ham'ın Attila Szalai için Fenerbahçe'ye 8 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Teklif reddedildi

Szalai'nin transferin daha yüksek rakamlar bekleyen sarı lacivertliler ise İngiliz kulübünün bu teklifini reddetti.

Bologna da peşinde

Alınan bilgilere göre; West Ham United, önümüzdeki günlerde yeni bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını yeniden çalacak. Kanarya'nın yıldız oyuncusuna İtalya Serie A ekibi Bologna da talip oldu.


İtalyan ekibi, 24 yaşındaki stoper için sarı-lacivertli kulübe 9 milyon Euro teklif ederken, Fenerbahçe bu rakamı da kabul etmedi.

Görüşmeler sürüyor

Szalai'ye İngiltere Premier Lig kulüplerinin de ilgisi var. Başarılı stoperin menajeri de kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor. Avrupa'nın üst düzey liglerinde forma giymek isteyen Szalai de gelen teklifleri değerlendiriyor.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz açıkladı! Milli Takım'a geri dönecek mi?
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki oyuncu, söz konusu çıktığı 65 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti. Başarılı oyuncu 2021 yılında Apollon Limassol takımından 2.2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Torreira için kritik saatler! Galatasaray yönetimi masada
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler