Championship'ten Blackburn Fenerbahçe'den Ayrılan Caulker'i Transfer Ediyor

Akın Ungan
27.08.2022 - 19:37 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 20:32

Championship ekiplerinden Blackburn, Fenerbahçe'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Steven Caulker'i transfer etmek için devreye girdi.

Championship'ten Blackburn Fenerbahçe'den Ayrılan Caulker'i Transfer Ediyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile yeni sezona başlayan Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Steven Caulker ile yollarını ayırdı. 30 yaşındaki tecrübeli stoper ile yollar ayrılırken, Caulker'e Championship'ten talip çıktı.

Blackburn Rovers devreye girdi

Lancashire Telegraph'ın haberine göre Championship'te mücadele eden Blackburn Rovers, Fenerbahçe ile sözleşmesini karılıklı olarak fesheden Steven Caulker ile ilgileniyor. İngiliz kulüp, tecrübeli futbolcunun kadroya dahil edilmesi için devreye girdi.

Fenerbahçe forması giyemedi

Temmuz 2021'de Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Steven Caulker, 2021'in Eylül ayında Gaziantep FK'ya kiralandı. Sarı-Lacivertli ekipte beklenen performansı gösteremeyen Caulker, hiçbir resmi maçta Fenerbahçe forması giyemedi.

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK'da kiralık olarak görev alan 30 yaşındaki savunmacı, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Caulker ayrıca 4 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler