Fenerbahçe tango yapıyor: Perotti ve Sosa...

21.11.2020 - 18:40 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 18:49

Fenerbahçe'nin Arjantinli oyuncuları Diego Perotti ve Jose Sosa, 5-1 kazanılan Gençlerbirliği maçında 3 gole imza attı. İki oyuncu da ligde 3'er gole ulaşırken Fenerbahçe'nin en golcü futbolcuları haline geldi. İki Arjantinli de gollerinin ikisini penaltından buldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe tango yapıyor: Perotti ve Sosa...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe milli aradan 3 puan ile döndü. Sarı lacivertliler Ankara’da Gençlerbirliği’ni 5-1 yenerken maçın yıldızları Mert Hakan Yandaş ve Diego Perotti oldu. Takımda yorgun ve sakatlıkların çokluğu nedeniyle teknik direktör Erol Bulut farklı bir kadro tercihi ile maça çıktı. (BULUT'IN YILDIZLARI GOL OLDU, YAĞDI)

Antalya'dan sonra Ankara

Özellikle Roma’dan transfer edilen ve sakatlık sorunu olduğu söylenen Diego Perotti Antalya deplasmanından sonra Ankara’da boş geçmedi. Tecrübeli yıldız biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 gol ve ortaya koyduğu performans ile fark yarattı.

Perotti, aynı Antalyaspor maçında olduğu gibi kendisine yapılan penaltıyı gole çevirmeyi başardı.

Sosa golle döndü

Sarı lacivertlilerin golleri Mert Hakan Yandaş, Perotti(2), Sosa ve Ozan Tufan’dan geldi. 2-0 kaybedilen Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Sosa, Çaykur Rizespor ve Göztepe açlarından sonra yine deplasmanda Ankara'da gol sevinci yaşadı.

Mert Hakan Yandaş basmadık yer bırakmadı

Fenerbahçe’de sağ bekte Gökhan ve Nazım’ın yokluğunda Lemos forma giyerken beklentileri karşılayamadı.

Mert Hakan Yandaş sakatlığını atlatıp fiziki açığını kapattıktan sonra bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıktı. Attığı golün yanı sıra sağda solda ve forvet arkası olmak üzere sahada basmadık yer bırakmadı. 72 dakika oyunda kalan tecrübeli oyuncu ilerleyen maçlar için formayı alabileceğinin mesajını verdi.

Fenerbahçe 5-1 ile bu sezonki en farklı galibiyetini de elde etmiş oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler