Mesut Özil için Fenerbahçelilerden Twitter'da #SeninleyizÖzil etiketi

Feride Kara
25.03.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 22:43

Geçtiğimiz günlerde sarı lacivertli kulüp tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Fenerbahçeli taraftarlar Twitter'da #SeninleyizÖzil etiketi başlattı

Mesut Özil için Fenerbahçelilerden Twitter'da #SeninleyizÖzil etiketi

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Mesut Özil'in kadro dışı kalmasının yankıları devam ediyor. Mesut Özil, kariyerinde 2. defa kadro dışı kalırken büyük bir heyecanla Fenerbahçe'ye gelen yıldız oyuncu için taraftarlarda harekete geçti.

#SeninleyizÖzil etiketi

Twitter'da #SeninleyizÖzil etiketi başlatan çok sayıda Fenerbahçe taraftarı TT olmayı başardı. Sarı lacivertli taraftarlar Mesut Özil'in yeniden Fenerbahçe forması giymesi gerektiğini söylerken yıldız oyuncu yalnız bırakmadılar.

Aslolan Fenerbahçe'dir paylaşımı

Bugün kadro dışı kalmasının ardından ilk paylaşımını yapan Mesut Özil 'Aslolan Fenerbahçe'dir' dedi. Özil ayrıca kadro dışı kalmasını ise "Takımın izin günlerinde Almanya'ya gittim. Dönüşte antrenman saati için aradım. 'Senin gelmene gerek yok' dediler. Kadro dışı kararından haberim yoktu." ifadeleri ile anlattı.

İlgini Çekebilir
Dünya basınında Mesut: Arsenal'den sonra Fenerbahçe'de de kadro dışı!
Habere Git

Mesut ile Ozan, neden kadro dışı kaldı?

Mesut Özil, Konyaspor maçına ilk 11'de başlamış ancak İsmail Kartal tarafından ilk yarı sonunda oyundan alınmıştı. Ozan Tufan ise maçın son dakikalarında forma şansı buldu. İki futbolcu Konyaspor maçının sonunda teknik direktör İsmail Kartal'ın yanına giderek, az süre almalarından rahatsız olduklarını dile getirdi. Soyunma odasında tartışma çıkarken Fenerbahçe yönetimi disiplinsiz davranışları nedeniyle ikiliyi kadro dışı bırakma kararı aldı.

Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın performansı

Fenerbahçe ile 37 maça çıkan Mesut Özil, 9 gol atarken 3 de asist yaptı. 182 maçta forma giyen Ozan Tufan ise 21 gol atarken 24 de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler