Fenerbahçe tarihinin en genç kaptanı Stuttgart'ı neden tercih etti?

29.01.2021 - 18:28 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 18:35

Son dakika transfer haberleri... Stuttgart yetkilileri yaptıkları açıklamada Ömer Faruk Beyaz ile 4 senelik anlaşma imzaladığı iddialarını reddetti. Yetkililere göre imza yok ama görüşmeler devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe tarihinin en genç kaptanı Stuttgart'ı neden tercih etti?

AJANSSPOR-

Fenerbahçe ile 6 aylık sözleşmesi kalan ve sarı lacivertli kulübün imza talebini kabul etmeyen Ömer Faruk Beyaz için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ömer Faruk Beyaz'ın menajeri Mehmet Eser, "Benim için önemli olan kulüplerin gelecek yıllar için nasıl bir planlama içinde oldukları ve Beyaz’ın pozisyonuna hangi takviyeleri yapacaklarını öğrenmekti. İspanya, İngiltere gibi yüksek profilli liglerin takımları onun için 1 numara büyük. Şu anda paranın onun için önemi yok. Bundesliga Ömer için en iyi adres. Stuttgart’ı tercih etmemizin nedenlerinden biri de Ousmane Dembele ve Jadon Sancho gibi oyuncuları keşfeden Sven Mislintat’ın orada olması. Biz de Ömer’in aynı yolda gidebilmesini umuyoruz" dedi.

Stuttgart'tan açıklama

Stuttgart yönetimi ise Sky'a yaptıkları açıklamada anlaşma imzalandığını reddetti.

Menajer Eser'in sözlerinin yanlış tercüme edildiğini ileri süren yöneticiler ilgilerinin bulunduğunu ancak resmi tekliflerinin olmadığını belirtti. 

En genç kaptan olarak Fenerbahçe tarihine geçti

Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe tarihindeki en genç kaptan olarak tarihe geçti.

Geçen sezon Emre Belözoğlu, ligin son maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasından çıkarken kaptanlık pazubandını o dönem 16 yaşında olan Ömer Faruk beyaz'ın koluna takmıştı. Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 8 maça çıkan Ömer Faruk Beyaz ne gol atabildi, ne asist yapabilidi.

Senin için hazırladığımız haberler