"Fenerbahçe tehditlere en ağır şekilde karşılık verir"

21.02.2021 - 18:40 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 21:50

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Fenerbahçe, Göztepe'yle karşı karşıya geliyor. Maç öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yayıncı kuruluş beIN Sports ile ilgili sert açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Fenerbahçe tehditlere en ağır şekilde karşılık verir"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde Erol Bulut, yayıncı kuruluşa yayıncı kuruluşla ilgili sert açıklamalar yaptı.

Erol Bulut, Fenerbahçe'nin tehditlere ağır şekilde cevap vereceğini belirtti. Bulut, "Yayıncı kuruluş ile aramızda olan sıkıntılar vardı. Biz adımımız attık ama yayıncı kuruluştan bize adım atılmadığını gördük. Fatih Karagümrük maçından sonra stüdyodan yapılan açıklamalar, Kemal Ademi'yle ilgili... Kalecinin üzerine vurduğuyla ilgili açıklamalar vardı. Neyi kast ediyorlar? Açıklama yapmalılar." dedi.

"Kimse tehdit edemez"

Erol Bulut, beIN Sports'un üst düzey yöneticisi Marri'nin açıklamalarına istinaden şunları söyledi: "Yayıncı kuruluşun üst yöneticisi tehdit edici açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez. Maalesef bu duruma geldik."

Ne olmuştu?

beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, Erol Bulut'un Kemal Ademi ile ilgili sözlerine, "Bir imada bulunmadım. Kemal Ademi, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda da Fenerbahçe oyuncusu olmadığını söylemiştim. Bizimki tamamen performans eleştirisi. Karagümrük'te golü yok, izaha gerek var mı?" şeklinde yanıt verdi.

Güntekin Onay Ademi için ne demişti?

Fenerbahçe'nin Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçın ardından beIN Sports'ta bir değerlendirme yapan Güntekin Onay, "Fenerbahçe'den kiralık giden Ademi maçta bir pozisyon yakaladı onda da Altay'ın üstüne vurdu. Karagümrük de ilk yarıda top tutmakta, topu ileriye taşımakta çok zorlandı. Ademi de stoperlerin arasında onların işlerini hiç güçleştirmeden adeta direk gibi hareketsiz durdu" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe, taraftarları sosyal medya üzerinden Onay'ın bu yorumuna tepki göstermişti. Bu tepkilerden ötürü Onay, Twitter'da trend topic olmuştu.
Onay, daha sonra Ademi için sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunmuştu: "Ben Ademi için ilk geldiği zaman da Fenerbahçe seviyesinde değil, demiştim. Nitekim kiraya verildi ve Karagümrük'te de bekleneni vermekten uzak. Bu noktada suçum ne? Anlamadım. Ademi'yi ben mi aldım? Ben mi oynattım?"

Senin için hazırladığımız haberler