Fenerbahçe teklif yaptı, Galatasaray menajerine haber gönderdi!

28.07.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 17:07

Trendyol Süper Lig'in iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. İşte Süper Lig devlerini peşinden koşturan isim...

Fenerbahçe teklif yaptı, Galatasaray menajerine haber gönderdi!

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Her iki Süper Lig devi de orta saha pozisyonuna yeni bir yıldızı transfer etmek istiyor. Ezeli rakipler, bu doğrultuda bir kez daha transferde karşı karşıya geldi.

Transfere hızlı başladı

Teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, transferleri de arka arkaya açıkladı. Sarı-Lacivertliler; Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı.

İki takviye

Sezonu Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Galatasaray ise şu ana dek kadrosunu iki yeni isimle güçlendirdi. Sarı-Kırmızılılar, forvete Michy Batshuayi, sağ beke ise Elias Jelert takviyesi yaptı.

F.Bahçe'den teklifini yaptı

Fenerbahçe ve Galatasaray orta saha transferinde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Ajansspor'da Yılmaz Dirim'in özel haberine göre; Fenerbahçe, Burnley forması giyen Sander Berge için kulübüne ilk teklifini sundu.

G.Saray da devreye girdi

Haber Global imzalı haberde ise, Galatasaray'ın da Sander Berge transferi için devreye girdiği belirtildi. Aslan'ın, Norveçli futbolcu için menajeri ile iletişime geçtiği aktarıldı.

Burnley performansı

Yeni sezonda Championship'te mücadele edecek olan Burnley'nin formasını giyen 26 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon 37 Premier Lig ve 3 EFL Cup maçında sahaya çıktı ve 2 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler