Fenerbahçe ters köşe yaptı!

08.06.2019 - 18:00 | Son Güncellenme: 08.06.2019 - 15:01

Fenerbahçe ile Ryan Babel adı transfer gündemini meşgul ederken, Sarı-Lacivertliler Fulham'ın golcüsü Aleksandar Mitrovic için 2 milyon Euroluk kiralama teklifi yaptı.

Slimani ve Soldado ile yollarını ayıran ve tek santrfor olarak elinde satmayı düşündüğü Michael Frey olan Fenerbahçe, yeni golcüsü için resmi teklifini yaptı. Sarı-lacivertliler, Premier Lig'den geçtiğimiz sezon düşen Fulham'ın Sırp golcüsü Alexander Mitrovic için kiralama teklifinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Fulham'a 1 yıllık kiralama için 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. İngiliz ekibi de bu teklifin ardından düşünmek için süre istedi. Anlaşma sağlanırsa Fenerbahçe en az 1 golcü daha alacak.

OPSİYON FİYATI YÜKSEK BULUNDU

Mitrovic'in 10 milyon euroyu aşan bonservis ücreti olduğu için satın alma opsiyonunda anlaşma olmadığı da bildirildi. Sırbistan Milli Takım kampında olan Mitrovic'in menajeri ile daha önce görüşülmüştü.

NEWCASTLE'DAN ALINMIŞTI

Fulham ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşında ve 1.88 boyundaki Mitrovic geçtiğimiz sezon 15 milyon euro bonservis bedeliyle Newcastle'dan transfer olmuştu. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler