Fenerbahçe, Tire'ye gidiyor!

11.01.2019 - 23:04 | Son Güncellenme: 11.01.2019 - 20:08

3Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tire 1922 ile Fenerbahçe U21, 15 Ocak 2019 saat 18.30’Da Tire Tayfur Çiçek Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım taraftarları ve tüm sporseverler mücadeleyi beraber ve ücretsiz izleyecek. Karşılaşma 15 bin kişilik, UEFA standartlarına uygun Tayfur Çiçek Stadı’nda oynanacak. Bu maçlar beraber Fenerbahçe, yıllar sonra Tire’de bir futbol maçına çıkmış olacak.

Tire Fenerbahçe’yi Bekliyor

Fenerbahçe’nin Tire’de hazırlık karşılaşmasına çıkacak olması, ilçede de büyük sevinç yarattı. Stadyum ve tesisleşme atılımı yapan Tire 1922, ilk büyük misafirini de ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşayacak. Tire halkı ise Fenerbahçe’nin ilçelerine gelmesinden dolayı oldukça mutlu. Karşılaşmaya çevre ilçelerden de yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Fenerbahçe U21 ekibi, A Takımla beraber Antalya’da kamp yaptıktan sonra İstanbul’a, ardından da İzmir’e geçecek.

“Fenerbahçe’yi En İyi Şekilde Ağırlayacağız”

15 Ocak’ta Tayfur Çiçek Stadyumu’nda Fenerbahçe U21’i ağırlayacak olan Tire 1922’de, Onursal Başkan ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Sarı-Lacivertli ekibi Tire’de ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Fenerbahçe’yi en iyi şekilde misafir edeceklerini belirten Çiçek, hazırlık maçı taleplerini kabul eden Fenerbahçe Yönetimi’ne de teşekkür etti. Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü de Fenerbahçe’nin Tire’ye gelişiyle beraber tesisleşme ve stadyum çalışmalarını tanıtma imkanı yakalayacaklarını belirtti. Başkan Sarayköylü “Fenerbahçe gittiği yere bereketini de götürüyor. Fenerbahçe’nin gelişiyle beraber Tire’deki futbol tutkusunu da artıracağımıza inaniyoruz. Hazırlık maçının takımımıza da faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler